AcasaPortalSiteInregistrareConectare
Rog toti membri care se inregistreaza sa se prezinte pentru ai putea cunoaste si noi

Distribuiti | 
 

 Park Eun Hye

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
ysabel
Membru activ
Membru activ


Mesaje : 502
Varsta : 25
Status : Bucuresti

MesajSubiect: Park Eun Hye   Vin Noi 04, 2011 3:52 am

Rezumarea primului mesaj :

Park Eun Hye


Park Eun Hye este o actrita sud coreeana nascuta pe data de 21 februarie 1978 intr-o familie cu doua surori mai mari si o sora mai mica. A terminat studiile la Seoul Institute of the Art iar debutul in actorie l-a reprezentat rolul din Giuvaerul palatului, rol indragit de oameni. Succesul obtinut a ambitionat-o asa ca a continuat sa presteze in numeroase filme si seriale dobandind experienta si profesionalism.

Filmografie:

Pink Lipstick (MBC, 2010)
Detective Mr. Lee (MegaTV, 2008)
Yi San (MBC, 2007)
The Person I Love (SBS, 2007)
Bad Woman, Good Woman (MBC, 2007)
Exhibition of Fireworks (MBC, 2006)
Silence (CTV, 2006)
18 vs. 29 (KBS2, 2005)
Little Women (SBS, 2004)
Island Village Teacher (SBS, 2004)
Dae Jang Geum (MBC, 2003)
Everyday With You (MBC, 2001)
Time Machine (2001)
LA Arirang (SBS, 1995)

Sus In jos

AutorMesaj
Myha
Administrator
Administrator


Mesaje : 12398
Varsta : 25
Status : Struggles make my heart beat .. cause I know they make me stronger. That's why I'll never give up, that's why I'm not afraid to fail.

MesajSubiect: Re: Park Eun Hye   Mier Aug 08, 2012 2:44 am

Sus In jos
Myha
Administrator
Administrator


Mesaje : 12398
Varsta : 25
Status : Struggles make my heart beat .. cause I know they make me stronger. That's why I'll never give up, that's why I'm not afraid to fail.

MesajSubiect: Re: Park Eun Hye   Mier Aug 08, 2012 2:45 am

Sus In jos
Myha
Administrator
Administrator


Mesaje : 12398
Varsta : 25
Status : Struggles make my heart beat .. cause I know they make me stronger. That's why I'll never give up, that's why I'm not afraid to fail.

MesajSubiect: Re: Park Eun Hye   Mier Aug 08, 2012 2:45 am

Sus In jos
Myha
Administrator
Administrator


Mesaje : 12398
Varsta : 25
Status : Struggles make my heart beat .. cause I know they make me stronger. That's why I'll never give up, that's why I'm not afraid to fail.

MesajSubiect: Re: Park Eun Hye   Mier Aug 08, 2012 2:46 am

Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Park Eun Hye   Astazi la 3:59 pm

Sus In jos
 
Park Eun Hye
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» 박시후 / Park Shi Hoo

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: News , Actors & TV :: Sectiunea actorilor :: Galerie foto :: Actori Coreeni-
Mergi direct la: