AcasaPortalSiteInregistrareConectare
Rog toti membri care se inregistreaza sa se prezinte pentru ai putea cunoaste si noi

Distribuiti | 
 

 Silvia Navarro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
ysabel
Membru activ
Membru activ


Mesaje : 502
Varsta : 25
Status : Bucuresti

MesajSubiect: Silvia Navarro   Sam Noi 05, 2011 4:27 am

Rezumarea primului mesaj :

Silvia Navarro

Nume real: Silvia Angélica Navarro Barva
· Locul naşterii: Irapuato, Guanajuato, Mexic
· Data naşterii: 14.09.1978 (33 ani) · Ocupaţie: Actriţă ·
Zodia: Fecioară


Biografie:

Şi-a început cariera artistică, fiind încă un copil, apărând în diverse reclame. Tot pe atunci a participat la castingul pentru telenovela infantilă Carrusel, obţinând rolul, dar pe care a trebuit să-l refuze, pentru a se putea muta cu tatăl său în alt oraş. Mat târziu, a luat ore de actorie la Casa Teatrului (La Casa del Teatro), şi după puţin timp, a fost invitată de Televisa pentru a studia la CEA.

Filmografie:

Te presento a Laura / (2010)
Labios rojos (2009) - Blanca
Amor letra por letra (2008) - Hanna
Mañana es para siempre / Împreună pentru totdeauna (2008) - Fernanda Elizalde Rivera
Dragones: destino de fuego (2006)
Mujer alabastrina (2006)
La Heredera / Mostenitoarea (2004) - Maria Claudia
La Duda / Indoiala (2002) - Victoria
Robando el rock and roll (2002)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos

AutorMesaj
ysabel
Membru activ
Membru activ


Mesaje : 502
Varsta : 25
Status : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Silvia Navarro   Sam Noi 05, 2011 5:05 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
ysabel
Membru activ
Membru activ


Mesaje : 502
Varsta : 25
Status : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Silvia Navarro   Sam Noi 05, 2011 5:06 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
ysabel
Membru activ
Membru activ


Mesaje : 502
Varsta : 25
Status : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Silvia Navarro   Sam Noi 05, 2011 5:07 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Silvia Navarro   Astazi la 12:12 pm

Sus In jos
 
Silvia Navarro
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Diverse - Silvia
» Patchwork - Silvia
» Provocarea nr. 17-croitorie-GEANTA
» Cozonaci si aluaturi dospite
» Fetru/felt - Roxi_J

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: News , Actors & TV :: Sectiunea actorilor :: Galerie foto :: Actori sud-americani-
Mergi direct la: