AcasaPortalSiteInregistrareConectare
Rog toti membri care se inregistreaza sa se prezinte pentru ai putea cunoaste si noi

Distribuiti | 
 

 Hannah Montana

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Sahara
Membru activ
Membru activ


Mesaje : 1893
Varsta : 17

MesajSubiect: Hannah Montana   Joi Noi 24, 2011 7:03 am


Hannah Montana este un serial de televiziune american, nominalizat la Premiile Emmy. Serialul a debutat în 24 martie 2006, la postul de televiziune Disney Channel. În România, primul episod a rulat pe data de 3 iulie 2008, pe TVR1. Varianta dublată în limba română a serialului rulează pe Jetix, începând din 15 august 2008.
Serialul are ca personaj central o adolescentă numită Miley Stewart (interpretată de Miley Cyrus), care duce o viață dublă. În timpul zilei duce o viață normală de elev, dar noaptea devine cântăreața rock, Hannah Montana.
Sezonul al treilea al serialului și-a făcut premiera în România pe data de 19 septembrie 2009, după ce canalul Jetix s-a schimbat în Disney Channel.
Sezonul al patrulea al serialului și-a făcut apariția în România pe data de 18 septembrie 2010, pe canalul Disney Channel sub numele de Hannah Montana: Forever.
Cuprins [ascunde]
1 Distribuția
1.1 Personaje principale
1.2 Personaje secundare
1.3 Personaje minore
2 Filme
2.1 Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
2.2 Hannah Montana: Filmul
3 Discografie
3.1 Benzi sonore
4 Carti
5 Premii și nominalizări
6 Episoade
7 Dublajul
7.1 Sezonul 1
7.2 Sezonul 2
7.3 Sezonul 3
7.4 Sezonul 4
8 Lansarea internațională
9 Referințe
10 Legături Externe
[modificare]Distribuția

[modificare]Personaje principale
Pentru detalii, vezi: Lista personajelor din Hannah Montana.
Miley Stewart/Hannah Montana - Miley Cyrus
Lilly Truscott/Lola Luftnagle - Emily Osment
Robby Ray Stewart - Billy Ray Cyrus
Oliver Oken/Mike Standley III - Mitchel Musso
Jackson Stewart - Jason Earles
Rico - Moises Arias (sezonul 2+) (personaj secundar în sezonul 1)
[modificare]Personaje secundare
Pentru detalii, vezi: Lista personajelor din Hannah Montana.
Amber Adisson - Shanica Knoles
Ashley Dewitt - Anna Maria Perez de Tagle
Tracy Van Horn - Romi Dames
Mătușa Dolly - Dolly Parton
Bunica Ruthie - Vicky Lawrence
Roxy "Puma" Rocker - Francess Callier
Jake Ryan - Cody Liney
Mikayla - Selena Gomez (sezoanele 2-3)
Sarrah - Morgan York
Cooper - Andre Kiney
Domnul Corelli - Greg Baker
Lisa Liposuctiei - Lisa Arch
Teo Olivares - Max
Andrew Caldwell - Thor
Michael Kagan - Colin Lasitter
Tammin Sursok - Siena, iubita lui Jackson
[modificare]Personaje minore
Pentru detalii, vezi: Lista personajelor din Hannah Montana.
[modificare]Filme

[modificare]Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert este un film în care este prezentat un concert de la Walt Disney Pictures, prezentat de Disney Digital 3-D. Ediția limitată a vrut să fie lansată pentru o săptămână, 1-7 februarie 2008 în SUA și Canada, urmând să fie lansată și în alte țări mai tarziu, dar a fost exstinsă doar dacă cinema-urile vor. Disney a anunțat că spectacolul a fost filmat în câteva orașe pentru a fi lansat în SUA în februarie și internațional tot în aceași lună. Filmul poate fi văzut cu ochelari 3-D.
În weekend-ul de început, 1-3 februarie 2008, filmul a adunat 29 milioane de dolari. A fost filmul umărul unu din acel weekend. Deschis doar în 638 de cinema-uri, a stabilit un record de 42,000 de dolari pe teatru. A doborât un record pentru cel mai vândut film 3-D pentru acel weekend.
[modificare]Hannah Montana: Filmul
Hannah Montana: Filmul este o ecranizare după serialul american Hannah Montana. Filmările au început în aprilie 2008,[1] locurile fiind majoritatea filmate în Columbia, Tennessee[2] și Los Angeles, California[3][4][5] and was completed in July 2008.[6]. Filmul a fost terminat în iulie 2008. Filmul a fost lansat pe 10 aprilie 2009, în Statele Unite și America.[7]
[modificare]Discografie

Pentru detalii, vezi: Discografia Hannei Montana și Lista cântecelor din Hannah Montana.
[modificare]Benzi sonore
2006: Hannah Montana (bandă sonoră)
Hannah Montana: ediția de iarnă
Hannah Montana: ediția specială
2007: Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus
Hannah Montana 2: Rockstar edition
Hannah Montana 2: Non-Stop Dance Party
2008: Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
Hannah Montana: Hits Remixed
2009: Hannah Montana: The Movie
2009: Hannah Montana 3
2010: Hannah Montana Forever
[modificare]Carti

Pe furis
Jurnalul tau
Jurnal de scoala
Fara masca
Dulce razbunare
M-am indragostit
Adevar sau provocare
Tine-te bine!
Magia iubirii
Jurnal de star
Cosmarul de pe strada Hannei
[modificare]Premii și nominalizări

An Rezultat Premiu Categoria Persoana
2006 Nominalizat Premiile Teen Choice TV - Choice Breakout Star Miley Cyrus
2007 Nominalizat Premiile Gold Icon Best New Comedy[8]
Câștigat Premiile Kids Choice Favorite Television Actress Miley Cyrus
Câștigat Premiile Teen Choice Choice TV Show: Comedy[9]
Favorite TV Actress Miley Cyrus
Nominalizat Creative Arts Emmy[10] Outstanding Children's Program
2008 Câștigat Premiile Kids Choice Favorite Television Actress Miley Cyrus
Nominalizat Favorite TV Show
Câștigat Premiile Young Artist Best Family Television Series
Câștigat Best Performance in a TV Series
- Leading Young Actress Miley Cyrus
Nominalizat Best Performance in a TV Series
- Recurring Young Actress Ryan Newman
Nominalizat Best Young Ensemble Performance
in a TV Series Miley Cyrus,
Emily Osment,
Mitchel Musso,
Moises Arias,
Cody Linley
Câștigat Premiile Gracie Allen Outstanding Female Lead - Comedy Series (Children/Adolescent) Miley Cyrus
Câștigat Premiile Teen Choice Choice TV Actress: Comedy Miley Cyrus
Câștigat Choice TV Show: Comedy Miley Cyrus
Nominalizat Premiile Emmy Outstanding Children's Program
Nominalizat Television Critics Association Awards Outstanding Achievement in
Children's Programming Miley Cyrus
Câștigat Premiile Bafta Children's[11] Bafta Kids Vote 2008 Miley Cyrus
2009 Nominalizat Premiile Kids Choice Favorite TV Show Miley Cyrus
Câștigat Premiile Gracie Allen Outstanding Female Lead - Comedy Series (Children/Adolescent) Miley Cyrus
Nominalizat 2009 Creative Arts Emmy[12] Outstanding Children's Program
Câștigat Premiile ASCAP Top Television Series Personajele din Hannah Montana
2010 În Așteptare Premiile Creative Arts Emmy Outstanding Children's Program Echipa și Actorii din Hannah Montana
[modificare]Episoade

Pentru detalii, vezi: Lista episoadelor cu Hannah Montana.
Sezon Episoade Primul Episod Ultimul Episod Observații
1 26 2008 2008
2 30\29 2008 2008 Episodul 30, numit "No Sugar, Sugar" nu a apărut în America pe motiv că ar ofensa persoanele cu diabet, dar a apărut în alte țări. Episodul a fost refăcut în sezonul 3 cu scenele care dădeau impresia de obsedare de zahăr scoase și redenumit "Uptight (Oliver's Alright)" deoarece a fost lansat abia în sezonul 3 s-au creat discontinuități, Lily nu e cu Oliver și Jackson nu e încă la facultate. Totuși, episodul a apărut în România și alte țări la finele anului 2008.
3 30 / 30 Septembrie 2009 2010 Ultimul episod va fi împărțit în două părți; Prima parte va fi difuzată la 7 martie 2010, iar a doua va apărea în premieră pe DVDul „Is Miley Saying Goodbye? Își ia Miley adio?”, la 9 martie 2010.
4 12(12) 2010 2011 11 episoade plus unul de final care va dura o oră. Primul episod va fi difuzat în iulie 2010; Episoadele vor fi difuzate foarte lent, pentru a nu se sfârși serialul înaintea expirării contractului lui Miley Cyrus cu Disney Channel.
[modificare]Dublajul

Sezoanele 1, 2 și 3 sunt dublate de către studioul Fast Production Film, iar sezonul 4 este dublat de către studioul Ager Film.
[modificare]Sezonul 1
Smaranda Caragea - Miley Stewart
Mădălina Ghițescu - Lilly Truscott
Mihai Niță - Oliver Oken
George Costea - Jackson Stewart
Alexandra Giurcă - Rico Suave
Adrian Ciglenean - Robby Ray Stewart
Viorel Ionescu - Jake Ryan
Cristian Balint - Cooper
Raluca Popescu - Alte voci
Dan Lupu - Alte voci
[modificare]Sezonul 2
Smaranda Caragea - Miley Stewart
Mădălina Ghițescu - Lilly Truscott
Mihai Niță - Oliver Oken
George Costea - Jackson Stewart
Alexandra Giurcă - Rico Suave
Adrian Ciglenean - Robby Ray Stewart
Cristian Niculescu - Jake Ryan
Cristian Balint - Alte voci
[modificare]Sezonul 3
Smaranda Caragea - Miley Stewart
Mădălina Ghițescu - Lilly Truscott
Mihai Niță - Oliver Oken
George Costea - Jackson Stewart
Alexandra Giurcă - Rico Suave
Adrian Ciglenean - Robby Ray Stewart
Cristian Niculescu - Jake Ryan
Cristian Balint - Alte voci
[modificare]Sezonul 4
Smaranda Caragea - Miley Stewart
Mădălina Ghițescu - Lilly Truscott
Mihai Niță - Oliver Oken
George Costea - Jackson Stewart
Yaseen Yaseen - Rico Suave
Adrian Ciglenean - Robby Ray Stewart
Cristian Niculescu - Jake Ryan
Olimpia Melinte - Siena
[modificare]Lansarea internațională

Serialul Hannah Montana este difuzat peste tot în lume:
Regiune Canal Premiera serialului
Liga Arabă Disney Channel Orientul Mijlociu 24 martie 2006 (premiera originală)
MBC3 10 noiembrie 2007
Argentina Disney Channel America Latină 2006
Asia
Brunei
Hong Kong
Indonezia
Korea
Malaezia
Filipine Filipine
Singapore
Thailanda
Vietnam
Disney Channel Asia 23 septembrie 2006
Asia de Sud
Bangladesh
India
Pakistan
Sri Lanka
Disney Channel India 23 septembrie 2006
Australia Disney Channel Australia 7 august 2007
Seven Network 7 aprilie 2007
Statele Baltice Disney Channel Scandinavia 29 septembrie 2006
Belgia VT4/Disney Channel (Norvegia & Belgia) 3 septembrie 2007, 1 noiembrie 209
Brazilia Disney Channel 26 noiembrie 2006
Rede Globo 5 aprilie 2008
Bulgaria Jetix 15 august 2008 (inițial doar în engleză)
BNT 1 28 martie 2009[13]
Disney Channel Bulgaria 18 septembrie 2009
Cypru Cyprus Broadcasting Corporation 1 octombrie 2008
Canada Family 4 august 2006
Chile Disney Channel America Latină 11 noiembrie 2006
China SMG International Channel Shanghai[14] 30 iunie 2008
Columbia Disney Channel America Latină 12 noiembrie 2006
Republica Cehă Jetix 2008
Danemarca Disney Channel Danemarca 29 septembrie 2006
DR 1 Ianuarie 2007
Republica Dominicană Disney Channel America Latină 12 noiembrie 2006
Finlanda Versiunea Finlandeză a Disney Channel Scandinavia 29 februarie 2008
Franța Disney Channel Franța October 3, 2006
Germania Disney Channel Germania 23 septembrie 2006
Super RTL 24 septembrie 2007
Grecia Disney Channel Grecia 31 octombrie 2009
Islanda Sjónvarpið 2007
Irlanda Irlanda RTÉ Two, Disney Channel 6 mai 2006
Israel Arutz HaYeladim
Jetix 6 iunie 2007
2009
Italia Disney Channel (Italia) 21 septembrie 2006
Japonia Disney Channel Japonia[15] 14 octombrie 2006
TV Tokyo 5 octombrie 2007
Lebanon Future Television Ianuarie 2009
Macedonia A1 television 29 septembrie 2008
Mexic Disney Channel America Latină 12 noiembrie 2006
Azteca 7 TV Azteca 6 iulie 2007
Moldova Disney Channel România 19 septembrie 2009
Norvegia Jetix
Primul sezon dublat în daneză, la fel ca sezonul doi. /Disney Channel (Norvegia & Belgia) 17 mai 2008, 3 octombrie 2009
Noua Zealandă Disney Channel Noua Zealandă
TV 3 Sticky TV 7 august 2006
Norvegia Disney Channel Scandinavia 29 septembrie 2006
Pakistan Disney Channel (Premiera U.S.A.) 24 martie 2006
Disney Channel Arabia 24 martie 2006
Disney Channel India 23 septembrie 2006
Jetix Pakistan 5 ianuarie 2008
GEO Kids (Apărut cu subtitrări Urdu) Noiembrie 2008
WikKid Plus (dublat în urdu) 12 ianuarie 2009
Panama Disney Channel America Latină 12 noiembrie 2006
Tele 7 2 ianuarie 2008
Peru [[Disney Channel America Latină 11 noiembrie 2006
Polonia Disney Channel Polonia 2 decembrie 2006
Portugalia Disney Channel Portugalia 2006
Quebec VRAK.TV 18 iunie 2007
România TVR 1 3 iulie 2007
Jetix 15 august 2008
Disney Channel România 19 septembrie 2009
Rusia STS 1 septembrie 2008
Africa de Sud Disney Channel Africa de Sud 29 septembrie 2006
Slovenia Kanal A Octombrie 2008
Republica Slovacă STV 1 Mai 2007
Jetix Iulie 2007
Spania Disney Channel Spania Ianuarie 2007
Suedia Disney Channel Scandinavia
SVT 29 septembrie 2006
Taiwan Disney Channel Taiwan 4 noiembrie 2006
Turcia Digiturk 29 aprilie 2007
Disney Channel Turcia 29 aprilie 2007
Marea Britanie Disney Channel UK, Five 6 mai 2006
Statele Unite Disney Channel 24 martie 2006
ABC Kids
[modificare]Referințe

^ Anna Dimond (February 5, 2008). „Miley Cyrus and Disney to make Hannah Montana movie – Today's News: Our Take”. TV Guide.com. Accesat la February 5, 2008.
^ „Filming For Hannah Montana Movie Starts In Columbia”. News Channel 5. May 19, 2008. Accesat la May 26, 2008.
^ „Production On 'Hannah Montana: The Movie' Is Underway”. News4Jax. May 24, 2008. Accesat la May 24, 2008.
^ „NewsChannel 5.com – Nashville, Tennessee – 'Hannah Montana' Film Scenes Shot In Cool Springs Mall”. NewsChannel 5. May 28, 2008. Accesat la May 28, 2008.
^ „Hannah Montana Film Scenes Shot In Cool Springs Mall”. News Channel 5. May 28, 2008. Accesat la May 28, 2008.
^ „Miley Mania – TFK Kid Reporter Yunhee Hyun talks with Miley Cyrus about her new CD, Breakout”. Time for Kids. Accesat la July 29, 2008.
^ McClintock, Pamela (February 24, 2008). „Disney unveils 2009 schedule – Entertainment News, Film News, Media – Variety”. Variety. Accesat la February 24, 2008.
^ „Zack Snyder's Film "300" tops in Golden Icon Awards”. Axcess News. 2007. Accesat la 2008-02-05.
^ FOX.com (2007-08-26). „Teen Choice 2007”. FOX Broadcasting Company.
^ 59th Primetime Emmy® Awards | Academy of Television Arts & Sciences
^ Children's Awards Winners 30 November 2008 - The BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) site
^ http://www.emmys.tv/awards/2009pt/nominations.php
^ http://bnt.bg/bg/programme/index/1/bnt_1/28-03-2009 BNT 1 schedule for Saturday, March 28, 2009
^ „Shanghai International Channel Introduces "Hannah Montana" as a foreign language show”. Mei Ju Mi. Accesat la 2008-07-15.
^ „Disney Channel, Japan”. Accesat la 2007-02-21. Creditată ca: Secret Idol: Hannah Montana
[modificare]Legături Externe

ro Site oficial românesc
ro Site oficial românesc Hannah Montana Forever
en Site oficial
en Hannah Montana Wiki pe Wikia
en Hannah Montana la IMDb
en en Hannah Montana la TV.com
en „Lista episoadelor cu Hannah Montana”. TVGuide.
Carti cu Hannah Montana
Jocuri cu Hannah Montana
[arată]
v • d • m
Hannah Montana
[arată]
v • d • m
Seriale difuzate de Disney Channel România
[arată]
v • d • m
Disney Channel
[arată]
v • d • m
Miley Cyrus
Categorii: Disney ChannelHannah MontanaEmisiuni difuzate de Disney Channel
Sus In jos
Sahara
Membru activ
Membru activ


Mesaje : 1893
Varsta : 17

MesajSubiect: Re: Hannah Montana   Joi Noi 24, 2011 7:04 am

Hannah Montana

Logoul Hannah Montana
Informații generale
Gen Serial pentru copii/adolescenți
Creator(i) Michael Poryes
Actor(i) Miley Cyrus
Miley Stewart/Hannah Montana
Emily Osment
Lilly Truscott/Lola Luftnagle
Mitchel Musso
Oliver Oken/ Mike Stanley
Billy Ray Cyrus
Robby Stewart
Jason Earles
Jackson Stewart
Moises Arias
Rico Suave
Temă muzicală de început „Best of Both Worlds“
Țară de origine Statele Unite ale Americii
Limbă(i) Engleză
Nr. de sezoane 4 4
Nr. de episoade 97 97 (Lista episoadelor)
Producție
Producător(i) executiv(i) Steven Peterman
Michael Poryes
Locație Los Angeles,California
Camera setup Single-camera
Perioada de difuzare 30 minute
Difuzare
Canal original Disney Channel
Format imagine PAL, HDTV
Format audio Surround sound
Difuzare originală 24 martie 2006
Cronologie
Precededat de -
Urmat de Hannah Montana:
Sus In jos
 
Hannah Montana
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Rosia Montana... ce parere aveti?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: News , Actors & TV :: Productii Disney Channel :: Seriale Disney-
Mergi direct la: